„ЦКА-ПХВ“-РАБОТИЛНИЦА (ПРОМОЦИЈА НА ХУМАНИ ВРЕДНОСТИ)

На ден 26.01.2018 година во просториите на ООЦК Радовиш се одржа првата ЦКА – ПХВ дисиминација во склоп на ЦКА ПХВ Циклусот за 2018 година (Црвен крст во акција -Промоција на хумани вредности).Оваа работилница ја предводеше ПХВ Дисиминаторот за 2018 година Алексанра Сандева. 

На оваа работилница присуствуваа 38 ученици од општинските основни училишта од Општина Радовиш.

 

Клуб на Млади – ОО ЦК Радовиш

Related Articles

Временска прогноза