ДИРЕКТОРИТЕ ОД ОПШТИНСКИТЕ ОБРАЗОВНИ, КУЛТУРНИ И ВОСПИТНИ УСТАНОВИ НА РАБОТНА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ

Денес, во салата за состаноци на Советот на општина Радовиш се одржа средба на градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов со директорите на општинските образовни, културни и воспитни установи.

На состанокот се расправаше за најважните приоритети во делот на реконструкциите,  доградбите, или нови градба, како и во делот на јавните набавки на опрема, коишто сите општински установи во оваа сфера ги доставија до општината.

Општина Радовиш

About the author /


Related Articles

Временска прогноза