ОДРЖАНА 5-ТА ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа V – итна седница на која беше разгледуван дневен ред од осум точки.

Советниците разгледуваа и донесоа одлуки за Ракометниот клуб а.д. Радовиш, а исто така беа одобрени и финансиски средства за награди за претстојниот празник Богојавление-Водици.

 

Извор: radovis.gov.mk

About the author /


Related Articles

Временска прогноза