(Видео) АНКЕТА: ГРАЃАНИТЕ НА РАДОВИШ СЕ ПРОТИВ ЗГОЛЕМУВАЊЕТО НА СТАРОСНАТА ГРАНИЦА ЗА ПЕНЗИОНИРАЊЕ

ТВ КОБРА – прилог: Граѓаните на Радовиш се против зголемувањето на старосната граница за пензионирање ….

Граѓаните се против зголемувањето на старосната граница за пензионирање

Граѓаните се против зголемувањето на старосната граница за пензионирање

Posted by Televizija Kobra on Friday, 23 February 2018

About the author /


Related Articles

Временска прогноза