,,ИНКУБАТОР ЗА МЛАДИНСКО ОРГАНИЗИРАЊЕ” – ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТОТ

,,Инкубатор за младинско организирање

О Т В О Р Е Н   П О В И К

Здружението Лидери за едукација, активизам и развој – ЛЕАД од Скопје, со задоволство го објавува овој отворен повик за учество во проектот ,,Инкубатор за младинско организирање”, кој ќе се спроведува во општините Радовиш и Пробиштип. Преку овој отворен повик ЛЕАД ќе избере по 10 млади од двете општини кои ќе учествуваат во проектот.

Дали е повикот отворен и за тебе?

Секако, можност за учество во проектот ќе имаш доколку:

  • сакаш да живееш во здрава и пријатна средина;
  • мислиш дека луѓето треба да работат заедно за подобра иднина;
  • сметаш дека младите се способни да понудат решенија за одредени проблеми;
  • живееш на територијата на општините Радовиш и Пробиштип;
  • си на возраст од 15 до 29 години;
  • имаш желби и идеи кои би сакал да ги оствариш;
  • подготвен си да учествуваш во активностите од проектот;

Што нуди проектот и што добиваш ти?

 

Отворен повик – ЛИНК

About the author /


Related Articles

Временска прогноза