ХУМАНОСТА НА ДЕЛО – 46 КРВОДАРИТЕЛИ ДЕНЕС ДАРУВАА КРВ

Денес во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш се одржа крводарителска акција на која крв даруваа 46 дарители од Радовиш и околината.

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза