1878 ГОДИНА – ПЕЧАТ НА РАДОВИШ

Печат на Радовишката околија (општина) на Меморандумот од 1878 година

 


 

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


About the author /


Related Articles

Временска прогноза