РК РАДОВИШ ЗАПОЧНА СО УПИС НА МЛАДИ ИГРАЧИ

РК Радовиш започнува со упис на нови млади играчи, од 9 години до 14 години.

Сите заинтересирани момчиња и девојчиња, уписот може да го направат, секој ден од понеделник – петок, од 18:00 до 20:00 часот, во просториите на РК Радовиш, лоцирани во СРЦ “25 Мај” од 05.02.2018 (понеделник) до 05.03.2018 година (понеделник).

Биди дел од РК Радовиш, играј со срце за Радовиш!

About the author /


Related Articles

Временска прогноза