АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗАМ ВО ПРЕКУГРАНИЧНИОТ РЕГИОН

Во рамките на проектот „Прекуграничен забавен центар”, Општина Радовиш беше посетена од триесетина гости од повеќе градови од Република Бугарија од различни институции и организации.

Можеби ве интересира !

Најпрво гостите беа примени во општина Радовиш од страна на Градоначалникот и дел од службениците при што им беа презентирани основни информации за Општина Радовиш. Гостите ќе престојуваат три дена при што ке бидат посетени повеќе локалитети во општините Радовиш и Конче.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза