ДОНАЦИЈА НА ТОПЧИЊА ЗА ТЕНИСКИОТ КЛУБ „АС“ ОД РАДОВИШ

Компанијата Мистер Шајка и г-дин Ванчо Горгиев денес повторно ги изненадија тенисерите од ТК „АС“ Радовиш. Тие уште еднаш донираа 600 топчиња за тенис за најмладите кои им се потребни за нормално одвивање на тренизнзите.

Од ТК „АС“ им се заблагодаруваат за донацијата на топчињата, посакувајки им на тенисерите поголеми успеси во наредниот период.

Понуда која не се пропушта !

About the author /


Related Articles

Временска прогноза