УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ СО УСПЕСИ ОД ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

Вчера во просториите на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет – Скопје се одржа Државниот натпревар по Информатика 2018 – Информатичко размислување во организација на Здружение на информатичари на Македонија.

       

Честитки за учениците и менторите од ООУ Никола Карев кои повторно постигнаа одлични резултати! Браво млади информатичари!


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза