ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ ВО ПРВАТА И ВТОРАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВО РАДОВИШ

 Поради изместување на водоводни линии на локациите на кои се изведуваат градежни работи за реконструкција на фекалната канализација денес Среда 14.03.2018 година ќе има прекин на водоснабдувањето во Првата и Втората урбана заедница во Радовиш.

Прекинот се планира да трае до 16 часот.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза