ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ОД ТРЕТАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА

Поради дефект на улицата „Илија Алексов“ денес Среда 21.03.2018 година корисниците од Третата урбана заедница ќе имаат прекин на водоснабдувањето кое се планира да трае до 15.00 часот.

 
БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО!

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза