КОШАРКАРИТЕ НА ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ ПРВИ НА МЕЃУЗОНСКИТЕ НАТПРЕВАРИ

Резултати од меѓузонските натпревари во кошарка VIII и IX одделение – машки, одиграни на ден 20.03.2017 год. (вторник) во Струмица, регион – ИСТОК. Натпреварите се одиграа во Спортска сала во Струмица.

Резултати:
ООУ “Видое Подгорец“ Струмица 32 : 27 ООУ “Св.Кирил и Методиј“ Македонска каменица
ООУ “Крсте Мисирков“ Радовиш 47 : 27 ООУ “Видое Подгорец“ Струмица
ООУ “Св.Кирил и Методиј“ Македонска каменица 27 : 36 ООУ “Крсте Мисирков“ Радовиш

Конечна ранг листа:
1. ООУ “Крсте Мисирков“ Радовиш 4 бода
2. ООУ “Видое Подгорец“ Струмица 2 бода
3. ООУ “Св.Кирил и Методиј“ Македонска каменица 0 бода

 

Related Articles

Временска прогноза