РК РАДОВИШ ВО УШТЕ ОСУМ НАТПРЕВАРИ ОД „ПЛЕЈ-АУТ“ ЗАВРШНИЦАТА ОД СУПЕРЛИГАТА НА МАКЕДОНИЈА

На состанокот на суперлигашките екипи се изврши извлекување на распоредот на пролетниот дел од македонскиот шампионат, по кое е познат и распоредот за Плеј-аут натпреварувањето.


Проверете !

Првото коло од Плеј-аут завршницата започнува на 24/25.03 а завршува на 02/03.06.

Комплетен распоред на натпреварите од Суперлига мажи (Плеј аут) 2017/2018

1.коло (24/25.03) 
ГРК Борец-РК Прилеп 2010
РК Радовиш-РК Вардар Јуниор

2.коло (31.03/1.04)
РК Прилеп 2010-РК Радовиш
РК Металург 2-ГРК Борец

3.коло (14/15.04)
РК Радовиш-РК Металург 2
РК Вардар Јуниор-РК Прилеп 2010

4.коло (28/29.04)
РК Металург 2-РК Вардар Јуниор
ГРК Борец-РК Радовиш

5.коло (05/06.05)
РК Вардар Јуниор-ГРК Борец
РК Прилеп 2010-РК Металург 2

6.коло (09/10.05)
РК Прилеп 2010-ГРК Борец
РК Вардар Јуниор-РК Радовиш

7.коло (12/13.05)
РК Радовиш-РК Прилеп 2010
ГРК Борец-Металург 2

8.коло (23/24.05)
РК Металург 2- РК Радовиш
РК Прилеп 2010-РК Вардар Јуниор

9.коло (26/27.05)
РК Вардар Јуниор-РК Металург 2
РК Радовиш-ГРК Борец

10.коло (02/03.06)
ГРК Борец -РК Вардар Јуниор
РК Металург 2 -РК Прилеп 2010

Извор: 24rakomet.mk 

Related Articles

Временска прогноза