ППК РАДОВИШ СО ПРЕТСТАВНИК НА ПИОНЕРСКОТО ПРВЕНСТВО

Изминатиот викенд на ден 24.03.2018 година се одржа Пионерското државно првенство на Република Македонија каде учество зеде и нашиот натпреварувач Матео Љонтев кој што забележа одличен настап иако беше оваа негово прво натпреварување од ваков карактер.

Погледнете !

Очекуваме подобри успеси во блиска иднина на нашиот перспективен натпреварувач.

ППК Радовиш 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза