ШАМПИОНСКА ТИТУЛА ЗА МЛАДИТЕ ОДБОЈКАРИ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“

Денес, 01.03.2018 година, во Пробиштип се одржа Државното првенство во одбојка за машки од основните училишта. Учениците-одбојкари од ООУ „Крсте П. Мисирков го освоија првото место и се шампиони на Македонија.

 

ПЛАСМАН

1 место ООУ ,, Крсте Мисирков” – Радовиш

2 место ООУ ,,Браќа Миладиновци” – Пробиштип

3 место ООУ ,,Блаже Конески” – Скопје

4 место ООУ ,,Гоце Делчев” – Прилеп (фер плеј екипа)

 

Честитки за нашите млади одбојкари

Разгледајте ја оваа интересна понуда !

About the author /


Related Articles

Временска прогноза