РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ – ЈАВЕН ПОВИК ДО ЗДРУЖЕНИЈАТА И СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ

Општина Радовиш распиша два Јавни повика за распределба на средства од Буџетот на општина Радовиш и тоа:

(Може да ги погледнете и превземете на горенаведните линкови од општина Радовиш)


Понуда која не се пропушта !


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза