26 КРВОДАРИТЕЛИ ОД ДЕНЕШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На ден 06.03.2018год (вторник) во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш се одржа крводарителска акција на која крв даруваа 26 дарители од Радовиш и околината.

Понуда која не се пропушта !

About the author /


Related Articles

Временска прогноза