ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ВО ВТОРАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВО РАДОВИШ

Поради интервенции на водоводната мрежа корисниците од Втората урбана заедница во Радовиш денес Вторник 13.03.2018 година ќе имаат прекин на водоснабдувањето до 13.00 часот .

Проверете !

About the author /


Related Articles

Временска прогноза