НАЈГОЛЕМИОТ МОТО СОБИР НА ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА

И оваа година нема да изостане најдобрата мото забава во Македонија, за тоа ќе се погрижи повторно нашиот мото клуб „Џинка“.

27/28/29 Јули 2018 година, Мото дом „Џинка“,  на Планината Плачковица, дружба, забава, свирка.

За целосната програма следуваат дополнителни информации во најскоро време….

About the author /


Related Articles

Временска прогноза