АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ НА ОБНОВЕНАТА КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА

Започна асфалтирањето на деловите каде што се работеше изминатиот период на обновување на канализационата мрежа. 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза