АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦАТА КОН ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА

Во завршна фаза е асфалтирањето на улицата од Автобуската станица кон Пречистителната станица.

Related Articles

Временска прогноза