ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ ВО ВТОРАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА

Поради изместување на главна водоводна линија на улицата „22-ри Октомври“ денес 4 Април 2018 година на подрачјето на втората урбана заедница ќе има прекин во водоснадувањето до 13.00 часот.

БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО.

Проверете !

About the author /


Related Articles

Временска прогноза