КАДЕТИТЕ НА РК РАДОВИШ СЕ ВРАТИЈА СО ПОБЕДА ОД КОЧАНИ

Кадетите на РК Радовиш се вратија со победа од Кочани. На денешното гостување против РК Младинец тие забележаа убедлива победа со резултат 34-29.

Проверете !

(Кадети) РК Младинец  РК Радовиш 29-34

About the author /


Related Articles

Временска прогноза