КК ПЛАЧКОВИЦА БАСКЕТ НА ЧЕКОР ДО ВТОРАТА ЛИГА

Нова победа на нашите кошаркари КК Плачковица-КК Дамвер 72:68. 

Погледнете !

КК Плачковица Баскет уште еднаш покажа дека следната сезона му е местото во повисок ранг на натпреварување. Во еден одличен натпревар нашите млади кошаркари забележаа значајна победа и покрај тоа што играа со ослабен состав и отсуство на неколку кошаркари.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза