„ВЕЛИГДЕНСКИ КРЕАЦИИ 2018“ – Традиционална манифестација по повод Велигден

Денес, по повод големиот Христијански празник Велигден, во Центарот за култура „Ацо Караманов’’, беше отворена изложбата на традиционалната манифестација „ВЕЛИГДЕНСКИ КРЕАЦИИ“.
 
Наградените креации ќе бидат дополнително објавени после завршувањето на изложбата која ќе трае до вторник.


Погледнете !

About the author /


Related Articles

Временска прогноза