ПРВОМАЈСКИ НАТПРЕВАРИ 2018

Денес со почеток од 18.00 часот.

ПРВОМАЈСКИ НАТПРЕВАРИ 2018 – ПРОГРАМА

30.04.2018 год. ПОНЕДЕЛНИК
17:00 час. Спортска сала 25 Мај
Турнир во Пинг Понг
Tурнир во Шах

18:00 час. Градски Стадион Радовиш, Атлетски трки
Трка на 400 метри – Ученици од IV и V одд. (машки и женски)
Трка на 600 метри – Ученици од VI и VII одд. (машки и женски)
Трка на 800 метри – Ученици од VIII и IX одд. (машки и женски)
Трка во платнена вреќа – сите категории (машки)
Трка со јајце во лажица – сите категории (машки)

29.04.2018 год НЕДЕЛА – Езеро Мантово
07:00 час. Општински натпревар во спортски риболов

About the author /


Related Articles

Временска прогноза