ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАРИ НА МЛАДИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА ФК ПЛАЧКОВИЦА

Вечера на градскиот стадион во Радовиш се одиграа пријателски натпревари помеѓу фудбалските школи на ФК Плачковица и ФК Тиквеш од Кавадарци генерација 2007/2008/2009/2010/2011

About the author /


Related Articles

Временска прогноза