ПРОСТОР ЗА ВАША РЕКЛАМА – www.RadovisNews.mk

Radovis News – Прв Online медиум во Радовиш …

 

Поволности на е-маркетингот…

Во споредба со останатите медиуми (летоци, плакати, биллборди, весници, ТВ и радио) вашиот маркетинг буџет може да се искористи многу по рационално. За многу помали средства вашата реклама ќе дојде до многу повеќе посетители.

Време…

Маркетинг кампањата, од идеја до реализација, може да се оствари и за еден ден.

Флексибилност…

Вашата реклама на интернет може да се менува и прилагодува во текот на целата кампања и тоа речиси без трошоци.

Достапност…

Рекламата е активна и присутна 24 часа дневно до сите корисници на интернет без оглед на нивната географска локација.

Можности…

Интернетот како нов маркетинг медиум, носи нови можности за огласување кои не постојат во класичните медиуми. Интерактивните и необични кампањи се одличен начин да се привлече вниманието на посетителите.

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ !

[email protected]

 


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза