АСФАЛТИРАЊЕ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА КАЈ ПРВИОТ МОСТ

Работни активности за поврзување на дел од улица со првиот мост по течението на Радовишка река кој што претставуваше проблем за граѓаните кои живеат во тој дел на градот.

Со оваа асфалтирање целосно ќе може безбедно да се одбива сообраќајот и кружното движење на возилата по кејот на радовишка река.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза