ДОДЕЛЕН ПЕХАРОТ НА ФК РАКЛИШ, ШАМПИОНОТ ОД ОПШТИНСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА 2017/18

ФК Раклиш ја освоија шампионската титула во Општинската фудбалска лига 2017/18.

Вчера на Градскиот стадион во Радовиш, свечено им беше доделен пехарот за оваа титула од страна на Градоначалникот Герасим Конзулов.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза