ЕКИПАТА ОД РАДОВИШ 3-ТИ НА ТУРНИРОТ „КУЛА КУП“ ВАЛАНДОВО

Стрелачката екипа од Радовиш, во состав Иван Атансовски, Горги Ципушев и Ратко Рабаџиски вчера на одржаниот Трап-турнир, Интернационалниот стрелачки турнир „Кула Куп“ кој се одржа во Валандово се закитија со одличје и го освоија 3-то место во екипна конкуренција.

На овој традиционален турнир учествуваа 13 екипи од Македонија и странство.

Честитки за овој успех од редакцијата на RadovisNews.

Фото: Илија Бојаровски

About the author /


Related Articles

Временска прогноза