ЈП ПЛАВАЈА СО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ ОД ВИСОКИТЕ ЗОНИ

 Поради проблеми со главен дистрибутивен цевковод денес Четврток, 03 Мај 2018 година високите зони во Радовиш ќе имаат проблеми со водоснабдувањето до воспоставување на рамнотежа во системот.

 ЈП „ПЛАВАЈА“

About the author /


Related Articles

Временска прогноза