ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ОД ВТОРАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВО РАДОВИШ

Денес 11 Мај 2018 година Петок на подрачјето на Втората урбана заедница ќе се работи на проблеми со водоснабдителниот систем и поради тоа ќе има прекин на водоснабдувањето од 08.00 часот до 12.00 часот.

 

БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО!

 ЈП „ПЛАВАЈА“

About the author /


Related Articles

Временска прогноза