ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ОД ПРВАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ,

ПОРАДИ ИНТЕРВЕНЦИИ НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ НА НАВЕДЕНИОТ РЕОН КОРИСНИЦИТЕ ОД ПРВАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ДЕНЕС ЧЕТВРТОК 10 МАЈ 2018 ГОДИНА ОД 8.30 ДО 12 ЧАСОТ ЌЕ ИМААТ ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО.

БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО!!!

— 

ЈП „ПЛАВАЈА“

About the author /


Related Articles

Временска прогноза