ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ПЕТТАТА, ЧЕТВРТАТА И ДЕЛ ОД ТРЕТАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВО РАДОВИШ

ПОРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТ НА УЛИЦАТА„МИРЧЕ АЦЕВ“ ДЕНЕС ПОНЕДЕЛНИК 21-05-2018 ГОДИНА ПОНЕДЕЛНИК КОРИСНИЦИТЕ ОД НАВЕДЕНИТЕ УРБАНИ ЗАЕДНИЦИ ЌЕ ИМААТ ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ДО 15 ЧАСОТ.

БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО.

 — 

ЈП „ПЛАВАЈА“

About the author /


Related Articles

Временска прогноза