КОРИСНИЦИТЕ ОД ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР „ПОРАКА“ ВО ПОСЕТА НА БЕРОВО

Корисниците на Дневниот центар „Порака“ од Радовиш, во рамките на проектот „Општинска корисна работа“ ја реализираа еднодневната екискурзија до Берово.

Во Берово беше посетен Дневниот центар за лица со попреченост,  а потоа и Лесновскиот манастир.


ЦЛИП Порака Радовиш

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза