МЕЃУНАРОДНА РАДОВИШКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА “СВ.ГЕОРЃИЈ”, ОРАОВИЦА

Од 28.05.2018 до 03.06.2018 ќе се одржи третата Меѓународна Радовишка ликовна колонија “Св.Георѓиј”, Ораовица.

Свеченото отварање ќе се одржи на 28 мај, со почеток од 18.00 часот.

Related Articles

Временска прогноза