МИНИСТЕРОТ ЗА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ АДНАН ЌАХИЛ ВО ПОСЕТА НА РАДОВИШ

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов вчера имаше работна средба со Министерот задолжен за странски инвестиции Аднан Ќахил.

 

На оваа средба Градоначалникот Конзулов му ги претстави можностите и потенцијалите на нашата општина за привлекување на инвестиции.

Министерот Ќахил на оваа средба најави неколку заинтересирани инвеститори кои можат да инвестираат во општина Радовиш.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза