НАЈМЛАДИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА ФК ПЛАЧКОВИЦА ОДИГРАА ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР

Вчера на градскиот стадион во Радовиш се дружеа најмладите фудбалери на фудбалската школа на ФК Плачковица и фудбалската школа на ФК Галос од Штип.

Дечињата од овие две школи одиграа пријателски натпревари.

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза