ПЕЛИВАНСКИ ТУРНИР ВО ПОГУЛЕВО, ПРВА РАКА ЗАВРШИ НЕРЕШЕНО

На пеливанскиот турнир во Погулево Атанасов и Јованов победници, прва рака заврши нерешено 

Горан Атанасов, Влатко Јованов се победници на пеливанскиот турнир во село Поголево – Радовиш, по повод празникот Спасовден, додека во најатрактивната категорија – прва рака Атанасов и Александар Стојанов по 50 минути борба завршија нерешено.

Горан Атансов победи во втора рака, Влатко Јованов во трета, а во прва рака борбата на Александар Стојанов и Горан Атанасов е прогласена за нерешена.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза