ОПШТИНСКА ЛИГА ВО ОДБОЈКА ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – 2 КОЛО

 Во организација на Општинскиот Сојуз за Училишен Спорт – Радовиш, денес во Спортската сала на ООУ „Крсте П. Мисирков“ ќе се одржи второто коло од Општинска лига во Одбојка за основни училишта (Машки).

Оваа лига е за прв пат организирана оваа година, а е под покровителство на Општина Радовиш.

 

18.30 часот, 22 Мај 2018 год.

Спортска Сала ООУ „Крсте П. Мисирков“

Related Articles

Временска прогноза