ФК РАКЛИШ ШАМПИОНИ ВО ОПШТИНСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА

Со вчерашната средба и победа против ФК Извор, ФК Раклиш ја освоија шампионската титула во Општинската фудбалска лига 2017/18.

ФК РАКЛИШ – ФК ИЗВОР 4-2 (2-2)

ФК Раклиш како шампиони од Општинската лига наредната сезона се надеваме дека ќе ги гледаме во повисокиот ранг на натпреварување, Третата фубалска лига на Македонија.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза