ЏУДИСТИТЕ ОД „СЕНСЕИ“ СО УСПЕСИ ОД ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО

Во Прилеп се одржа Државното првенство во Џудо за кадети и помлади пионери/ки на кое учествуваше и нашиот Џудо клуб „Сенсеи“

Постигнати успеси: Кадетки Магдалена Трајчева 1 место, Помлади пионери Здравко Саздов 2 место, Помлади пионерки Ана Ристова 2 место, Невена Поцкова 3 место, Неда Поцкова 3 место, Илијана Ристов 3 место.

Честитки за постигнатите успеси на нашите млади Џудисти

About the author /


Related Articles

Временска прогноза