40 ДАРИТЕЛИ ОД ВЧЕРАШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО РАДОВИШ

Вчера беше организирана Крводарителска акција во Радовиш

На ден 09.05.2018год (среда) во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш се одржа крводарителска акција на која крв даруваа 40 дарители од Радовиш и околината.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза