ВО РАДОВИШ ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ЕВРОПА И ПОБЕДА НАД ФАШИЗМОТ

Денес по повод 73-годишнината од завршувањето на Втората светска војна, Денот на победата над фашизмот, и денот на Европа делегации положија свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци во паркот на младите во Радовиш.

Свежо цвеќе положи и делегации на Градоначалникот на општина Радовиш, Советот на општина Радовиш, делегација на Сојузот на борците и Здружението на пензионерите, делегации на политичките партии и др.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза