ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОРИСНИЦИТЕ ОД ИНДУСТРИСКА ЗОНА

ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ЦЕВКОВОД ОД КОЈ СЕ ДИСТРИБУИРА ВОДА ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА ДЕЛ ОД ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА ДЕНЕС ПОНЕДЕЛНИК 18 ЈУНИ 2018 ГОДИНА ЌЕ ИМА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО. ЕКИПА НА ЈП„ПЛАВАЈА’ РАБОТИ НА НЕГОВО ОТСТРАНУВАЊЕ И ЗАВИСНО ОД ВРЕМЕНСКИТЕ ПРИЛИКИ ИСТИОТ ЌЕ БИДЕ САНИРАН ВО НАЈБРЗ РОК.

БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО.

— 

ЈП „ПЛАВАЈА“

Related Articles

Временска прогноза