ИНФОРМАЦИЈА ЗА КОРИСНИЦИТЕ ОД ЧЕТВРТАТА И ПЕТТАТА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВО РАДОВИШ

Поради појава на дефект во текот на вечерните часови на улична дистрибутивна цевка на улицата „Таско Андонов“ денес Вторник 12 Јуни 2018 година корисниците од Петтата урбана заедница ќе имаат прекинато водоснабдување, а дел од корисниците од Четвртата урбана заедница ќе имаат нарушено водоснабдување.

Екипа на ЈП„Плаваја“ работи на отстранување на дефектот и се планира санацијата на дефектот да трае до 18.00 часот.
БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО!!!

— 

ЈП „ПЛАВАЈА“

Related Articles

Временска прогноза