„ЛЕТНА КУЛТУРНА СЦЕНА 2018“

Почитувани сограѓани,

Со особено задоволство Ви го претставуваме овогодишното проширено издание на летната културна програма под логото „ЛЕТНА КУЛТУРНА СЦЕНА 2018“

 

Почнувајќи од овој викенд, ЕЛС општина Радовиш, Центарот за култура „Ацо Караманов“, ОНБ „Браќа Миладиновци“ и Здруженијата од областа на културата, Ве покануваат да бидете дел од разновидната програма исполнета со концерти, фестивали, книжевни промоции, кино проекции, театарски претстави и други настани.

 

Со почит.

Општина Радовиш

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза